Sabtu, 08 Maret 2014

Da li Gurgaon cijene nekretnina povećava?

Da li Gurgaon cijene nekretnina povećava?

To je primarna briga za svakoga koji imaju interes na tržištu Gurgaon nekretnina, bilo da je to imovina kupci, prodavači, Realtors, investitori, investicione banke, konsultanti, arhitekte, graditelji, vladine agencije, ili multinacionalne korporacije. Postoji poseban razlog za ovu vrstu rasprave i radoznalost. Gurgaon je glavni korporativni destinacija Indije. Zabrane kratko provjeru u neposrednoj prošlosti, u proteklih desetak godina, bilo je fenomenalno Tukang Pasanga gipsa na tržištu grafa Gurgaon svojstva.

Prije nedavne globalne ekonomske kraha Gurgaon cijene nekretnina su u porastu za nekoliko godina. U stvari bilo je fenomenalan rast cijena imovine. Prije nekoliko desetljeća, Gurgaon je bio malo poznati selu Haryana leži u blizini granice Delhi. Uz ekonomske renesanse u Indiji sljedeće ekonomske liberalizacije, direktnih stranih investicija pronašao regiji idealno odredište. U privrednim društvima dolazi u Indiju da otvori radnju u Delhiju naći Gurgaon u NCR idealno mjesto. Ovaj aspekt ima direktan utjecaj na Gurgaon cijene nekretnina u porastu.

Postoji još jedan značajan faktor koji doprinosi porastu u Gurgaon cijene nekretnina. Uz prisustvo korporativne ureda, mnoštvo pratećih institucija http://kanggypsum.blogspot.com/ ugostiteljstvo za potrebe imigrantske populacije došao u regiji. World-class javnim školama, poslovnim školama, inženjering i IT fakultetima i institutima su došli u regiji. Pored, premium hotelskih brendova, trgovački centri, BPOS, bolnice, kina i drugih komercijalnih objekata naći svoje mjesto u gradu. Osjećajući rastući komercijalni značaj regije, velike stambene kompanije kao što DLF, Ansal, Parsvanath, itd započela svoje poslovanje na više lokacija u gradu. To je nužno doprinio značajnog povećanja u Gurgaon cijene nekretnina.

Povećanje Gurgaon cijene nekretnina, međutim, suočena je pad nedavno u zamah globalne ekonomske krize. Navodno, pad, iako Waning, nastavlja. On je ocijenio imovine dilera i drugi insajderi da je kriza je zapravo utiče samo u sektoru komercijalnih nekretnina i investicija sektora. Vrijednost Stambeni imovine u Gurgaon je i dalje bez znatne oscilacije. To je važnije u slučaju srednje i male veličine apartmana RPP 2013 SMA sektora. Čak u sektoru stambene imovine, ulaganja orijentirana osobine su došli pod uticaj na pad.
Realtors i industrije stručnjaci regije su mišljenja da je ovaj pad na tržištu je kratkog života i smatraju da će Gurgaon imovine cijene biti u uzlaznoj putanji u neposrednoj budućnosti.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar